Löydä PUHTAAN kauneuden maailma!BERRICHI syntyi ajatuksesta, että puhdas ja luonnonmukainen on iholle parasta. BERRICHI:ssä kohtaavat perinteet ja tiede: kahden vuoden tutkimustyö leväistä jotka ovat kuuluisia Aasian kauneushoidoista jo vuosisatoja ja luonnonlääketieteessä tunnetuista super öljyistä ympäri maailmaa.

Luonnonmukainen ja puhdas BERRICHI luotiin yhteistyössä biokemistien ja dermatologien kanssa. Vaikuttavista ainesosista, levästä tuotetuista antioksidanteista ja super öljyistä syntyy täydellinen sekoitus vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja. BERRICHI uudistaa, ravitsee ja suojaa ihoa syvältä. Tuloksena tasainen ja sileä iho sekä ja luonnollinen kimmoisuus ja vastustuskyky.

LEVÄT valtamerten salaiset puhdistajat, ravintoketjun perusta ja suojaelimet. Levät ovat jo vuosisatoja olleet tärkeällä paikalla Aasian kauneusrituaaleissa niiden kosteuttavan, rauhoittavan ja ikääntymisen vastaisen vaikutuksen takia. Itämeren levät ovat ainutlaatuisia, puhtaita ja eivät sisällä raskasmetalleja. Levät ovat täynnä ihon terveyttä edistäviä ravintoaineita, vitamiineja ja mineraaleja. Ne ovat syväkosteuttavia, tulehduksien vastaisia ja ikääntymisen vastaisia, auttavat ihoa puhdistumaan ja rauhoittavat. Astaksantiini ja fursellaraani, levästä peräisin olevat voimakkaat luonnon antioksidantit, ovat tärkeimmät BERRICHI:n tuotteissa käytettävät ainesosat. Ne edistävät ihosolujen uudistumista ja terveyttä sekä tukevat ihon luonnollista toimintakykyä ja vastustuskykyä ryyppyjä aiheuttavia ulkoisia stressitekijöitä vastaan.

ÖLJYT muinaisten egyptiläisten hehkuvan ja virheettömän ihon salaisuus. Berrichin tuotteista löytyvät parhaimmat: super öljyt, jossa valtava spektri ravitsevia ja ihoa rauhoittavia vaikuttavia ainesosia. Kaikki BERRICHI tuotteissa käytetyt öljyt ovat luonnollisia ja tuotettu luonnonmukaisesti. Öljyt ovat syväkosteuttavia, jonka tuloksena ihon syvemmässä kerroksessa epidermiksen ja hypodermiksen välissä muodostuu lipideistä suojakerros. Iho on terve, tasainen ja kimmoisa. Yleisesti uskotaan, että öljy tukkii ihohuokosia, mutta todellisuudessa öljy antaa iholle signaalin liiallisen talinerityksen lopettamiseksi. Tämä auttaa rauhoittamaan ihoa ja ihohuokoset pienentyvät. Vahapohjaiset ihovoiteet luovat ainoastaan pinnallisen ja lyhytkestoisen vaikutuksen, öljyt taas vaikuttavat syvälle ihoon ja tarjoavat kestävän vaikutuksen.