Lisätty ostoskoriin

KAIKKI AINESOSAT

Tuotteemme syntyvät ainutlaatuista ja tehokkaista ainesosista

Berrichin perusajatus on, että luonnollisuus ja puhtaus on iholle parasta. Siksi kaikki tuotteissamme käytetyt ainesosat ovat puhtaita, orgaanisia ja ympäristöystävällisiä.

Kaikki voiteet sisältävät ainutlaatuisen astaksantiinin ja furcellaraanin yhdistelmän, jolla on tieteellisesti todistettu olevan syväkosteuttava ja ikääntymistä hidastava vaikutus. Missään tuotteissamme ei ole parabeeneja, sulfaatteja, ftalaatteja eikä keinotekoisia aromeja.

Kaikki voiteet ovat vegaanisia ja eläimillä testaamattomia.

 

Tärkein perusta

Levien maailma

Levät ovat valtamerien salaisia puhdistajia, ravitsijoita ja suojelijoita, ja ne ovat jo vuosisatojen ajan olleet Aasialaisen kauneudenhoidon ydin voimakkaiden kosteuttavien, rauhoittavien ja ikääntymistä estävien vaikutustensa vuoksi.

Levillä on erittäin tärkeä rooli Berrichin tuotteissa – kaikki tuotteemme perustuvat levien uniikkiin voimaan ja vaikuttavuuteen.

Levät ovat täynnä ravinteita, vitamiineja, mineraaleja ja aminohappoja. Tämä kaikki yhdessä auttaa syväkosteuttamaan, nuorentamaan, tasoittamaan ihon rakennetta, torjuu tulehduksia ja poistaa toksiineja ihosta.

Tehokkaimmat ja vahvimmat tunnetut luonnolliset antioksidantit ovat astaksantiini ja furcellaraani, jotka uutetaan levistä. Nämä antioksidantit edistävät ihon terveyttä ja auttavat soluja uudistumaan, sekä vahvistavat ihon luonnollista voimaa ja suojautumiskykyä ympäristön haittatekijöitä vastaan.

PÄÄRAAKA-AINEET

Levien voima

Astaksantiini

Haematococcus pluvialis – astaksantiinin mikrolevistä saatu luonnollinen antioksidantti on kuin luonnollinen superhoito iholle. Astaksantiini on muihin antioksidantteihin verrattuna muun muassa:

500 kertaa vahvempi kuin E-vitamiini,

560 kertaa vahvempi kuin vihreän teen katekiinit,

800 kertaa vahvempi kuin CoQ10, 800 kertaa voimakkaampi kuin reservatroli,

sekä 6000 kertaa vahvempi kuin C-vitamiini.

Se on tehokkain luonnollinen anti-aging antioksidantti, sillä se omaa erityisen kyvyn kulkea ihosolukalvojen läpi ja vaikuttaa kudokseen syvällä. Se myös stimuloi kollageenin tuotantoa, joka taas parantaa ihon sävyä, tekstuuria ja joustavuutta. Lisäksi se palauttaa luonnollisen kosteustasapainon sekä vähentää ennenaikaisen vanhenemisen ja ryppyjen merkkejä. Suojaa UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta.

Fursellaraani

Fursellaraani, Furcellaria lumbricalis on voimakas antioksidantti, joka uutetaan Itämeren punalevistä. Tämä punainen levä on hyvin erityinen, sillä se kasvaa kivisessä ja suolaisessa vedessä – se on harvinaista, puhdasta eikä sisällä raskasmetalleja.

Fursellaraani suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, UV-säteilyltä ja stressitekijöiltä. Se on anti-inflammatorinen ja vähentää kuivumista sekä vahvistaa ihon luonnollista suojaa.

Fursellaraani kosteuttaa ihoa ja neutraloi vapaita radikaaleja. Kahden vuoden tieteellinen tutkimus ja testaus Berrichille toivat todistettua näyttöä siitä, että fursellaraanilla on voimakas ikääntymistä estävä ja syväkosteuttava vaikutus.

Berrichin tuotteissa käytetyt orgaaniset öljyt

Aprikoosinsiemenöljy
Aprikoosinsiemenöljy

Aprikoosijyväöljy on täynnä A-vitamiinia. Se auttaa voidetta imeytymään ihon syvimpiin kerroksiin, sekä kosteuttamaan ja ravitsemaan kudoksia sisältäpäin. Se tekee ihosta selvästi sileämmän, erityisesti silmien, huulten, poskien ja kaulan ympärillä. Se sopii hyvin herkälle iholle suojaamalla ihoa kuivumiselta, ihottumalta ja ärsytyksiltä.

Kukui-pähkinäöljy
Kukui-pähkinäöljy

Kukui-pähkinäöljy on Havaijin luonnonkosmetiikan lippulaiva. Se sisältää ravitsevia ja elinvoimaa lisääviä A-, E- ja F-vitamiineja sekä alfa-linoleenihappoa ja linoleenihappoa jotka kosteuttavat ja nuorentavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja perusteellisesti. Kukui-pähkinäöljyä käytetään aknen ja arpien, pienten tulehdusten, psoriaasin ja ekseeman hoitoon.

Cacay-öljy
Cacay-öljy

Cacay-öljyllä on voimakkaita ikääntymistä estäviä ja kosteuttavia ominaisuuksia, se taistelee aknea vastaan ja estää karvojen sisään kasvamista. Öljyssä oleva A-vitamiini maksimoi kollageenin tuotannon ja ihosolujen uudistumisen, E-vitamiini pehmentää kudoksia ja nopeuttaa arpien palautumista ja F-vitamiini pitää ihon nuorekkaana sekä tukee sen luonnollisia puolustusmekanismeja.

Avokadoöljy
Avokadoöljy

Avokadoöljy on täynnä välttämättömiä rasvahappoja, bioaktiivisia vitamiineja, lesitiiniä ja kasvisteroleja. Se suojaa ihoa ja vähentää punoitusta, kuivumista ja kutinaa. Avokadoöljy ennaltaehkäisee psoriaasia sekä ekseemaa. Se pitää ihon kosteutettuna, tekee siitä terveen ja elinvoimaisen, sekä vähentää ryppyjä ja muita ikääntymisen merkkejä.

Jojobaöljy
Jojobaöljy

Jojobaöljy on antibakteerinen öljy, joka sisältää runsaasti A-, B- ja E-vitamiinia. Se ravitsee, kosteuttaa ja tasapainottaa talin tuotantoa. Sen rasvahapot imeytyvät syvälle ihon kerroksiin sekä kertovat ihollesi, milloin kosteutta on riittävästi eikä talin lisätuotantoa tarvita. Toisin kuin yleisesti uskotaan, useat öljyt tasapainottavat rasvaista ihoa ja estävät huokosien tukkeutumisen.

Olivem 1000
Olivem 1000

Olivem 1000 saadaan oliiviöljystä. Se auttaa ylläpitämään tarvittavaa pH-tasoa Berrichin voiteissa sekä syväkosteuttaa ihoa. Olivem on luonnollinen emulgointi- ja sakeuttamisaine, joka sitoo yhteen kaikki Berrichi-voiteiden ainesosat.

Maarianohdakkeen siemenöljy
Maarianohdakkeen siemenöljy

Maarianohdakkeen siemenöljy on syväkosteuttava antioksidantti, joka rauhoittaa ärsytystä ja jolla on anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Se lisää ihon joustavuutta ja vähentää ryppyjen syvyyttä, sekä kokoa. Maarianohdakkeen siemenöljyä käytetään laajalti kasviperäisessä lääketieteessä.

Riisileseöljy
Riisileseöljy

Riisileseöljy sisältää runsaasti E-vitamiinia ja omega-rasvahappoja. Öljy kosteuttaa, vähentää pigmenttimuutoksia ja tasoittaa ihon sävyä.

Babassuöljy
Babassuöljy

Babassuöljy suojaa ihoa ulkopuolisilta stressitekijöiltä ja lievittää kuivaa sekä hilseilevää ihoa. Sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia ja se tekee ihon pinnasta terveen ja hehkuvan.

Aloe vera
Aloe vera

Aloe Vera on tunnettu ensiapu vahingoittuneelle iholle. Se on nopea ja tehokas parantaja ja luonnollinen antiseptinen aine. Sillä on rauhoittava vaikutus, se stimuloi kollageenin tuotantoa ja estää ryppyjen sekä ikääntymisen merkkien syntyä. Aloe Vera suojaa ja kosteuttaa ihon syvimpiäkin kerroksia.

Muut ainesosat

Retinoli
Retinoli

Retinoli on voimakas rasvaliukoinen vitamiini, joka nopeuttaa ihon uudistumista stimuloimalla mikroverenkiertoa ja uusien solujen muodostumista. Se vähentää myös ikääntymisen merkkejä ja ryppyjen muodostumista sekä aknen aiheuttamia vaurioita ja arpia.

Glyseriini
Glyseriini

Glyseriini on luonnollista alkuperää oleva ainesosa, joka koostuu luonnonrasvoista ja kasviöljyistä. Kosteuttavan vaikutuksensa vuoksi glyseriini sopii hyvin kuivalle, herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Glyseriini parantaa voiteen imeytymistä ja helpottaa sen levittämistä iholle.

Setostearyylialkoholi
Setostearyylialkoholi

Setostearyylialkoholia käytetään luonnollisena stabilointiaineena ja emulgointiaineena Berrichi-voiteissa. Sen olennainen tehtävä on sitoa kosteutta rasvoihin ja happoihin. Se sisältää kookospähkinöistä ja omenoista peräisin olevia luonnollisia rasvahappoja. Sillä on myös pehmentävä vaikutus ihoon.

Sharomix 705
Sharomix 705

Sharomix 705 on ECOCERTIN hyväksymä säilöntäaine, jota käytetään luonnonkosmetiikassa. Sen tuotanto on läpinäkyvää, varmennettua ja sertifioitua. Tuotteemme sisältävät sitä 1% ja se koostuu seuraavista: bentsyylialkoholi (0,81%), dehydroetikkahappo (0,09%), sorbiinihappo (0,04%), sekä bentsoehappo (0,06%).

Vesi
Vesi

Vesi on yksi kehomme tärkeimmistä osista. Se auttaa pitämään ihon joustavana, hehkuvana, nuorekkaana ja terveenä. Se myös sitoo voiteen ainesosat yhteen ja auttaa niitä imeytymään tasaisesti.

Skvalaani
Skvalaani

Skvalaani on ihon oma ainesosa, jonka luonnollinen tuotanto vähenee ikääntymisen myötä. Se lisää verenkiertoa ja kollageenin tuotantoa, edistää nesteytystä ja imeytyy helposti.

Kojiinihappo
Kojiinihappo

Kojiinihappo on peräisin sienistä ja syntyy saken hautumisprosessin aikana fermentoidusta riisistä. Kojiinihappo ehkäisee melaniinin tuotantoa ja pigmentaation häiriöitä. Se toimii ihon sävyä tasoittavana aineena ja tekee ihosta elinvoimaisemman ja kirkkaamman.

Alfa-arbutiini
Alfa-arbutiini

Alfa-arbutiini on karhun- sekä mulperinmarjojen sisältämä uute, jolla on sama vaikutus kuin Kojic-hapolla. Se vähentää melaniinin tuotantoa ja palauttaa ihon luonnollisen kirkkauden ja elinvoiman.

Superöljyjä on käytetty vuosisatojen ajan salaisina aseina hehkuvan ja virheettömän ihon ylläpitämisessä. Superöljyt sisältävät valtavan määrän ravinteita, rasvahappoja ja vitamiineja. Öljyt kosteuttavat ihoa perusteellisesti ja tukevat suojaavan lipidikerroksen muodostumista syvällä dermiksessä.

Toisin kuin yleisesti uskotaan, luonnolliset öljyt eivät tuki ihohuokosia, vaan antavat soluille “tasapainotussignaalin” ylimääräisen talin tuotannon lopettamiseksi. Tämä auttaa lievittämään tulehduksia ja rauhoittamaan huokosia. Siinä, missä vahapohjaisilla voiteilla on vain pinnallinen ja väliaikainen vaikutus, on öljyillä on syvältä hoitava ja pitkäaikainen vaikutus.

Jaa sivusto