Lisätty ostoskoriin

Lahjapakkaus
Lahjapakkaus
  Takaisin kauppaan

Lahjapakkaus

690g, 210×170×75cm

89.00

Pakkasimme suosikkivoideemme kauniiseen lahjapakkaukseen, jotta lahjan tekeminen olisi helpompaa! Lahjapakkauksessa on joukko tuotteita: Berrichi päivävoide 50 ml, Berrichi yövoide 50 ml ja Berrichi silmänympärysvoide 15 ml.

-
+

Tuote sisältää tehokkaan yhdistelmän

Astaksantiini

Fursellaraani

Cacay-pähkinäoljy

Avokadoöljy

Retinoli/A-vitamiini

Alfa-arbutiini

Kojiinihappo

Jojobaöljy

Aprikoosinsiemenöljy

Kukui-pähkinäöljy

Aloe Veran lehtimehu

Olivem 1000

Glyseriini

Sharomix 705

Kasvipohjainen stabilointiaine

Vesi

Naisille

Kaikille

& miehille

1
Päivävoide

Myydyin tuotteemme – samettinen ja nopeasti imeytyvä päivävoide kosteuttaa ja ravitsee ihoasi syvältä. Voide rauhoittaa tehokkaasti ärtynyttä, allergista ja tulehtunutta ihoa. Tuloksena on raikas ja säteilevä iho sekä tasaisempi ihon sävy ja rakenne.

Päivävoide sisältää leväperäisiä, tehokosteuttavia ja ikääntymistä hidastavia antioksidantteja astaksantiinia ja furcellaraania. Amazonin sademetsien Cacay-öljy tehostaa voiteen luonnollista voimaa ja auttaa ihosoluja uudistumaan.

2
Yövoide

Täyteläinen yövoide palauttaa, ravitsee ja kosteuttaa ihoa syvältä nukkuessasi. Voide hidastaa ja estää ikääntymisen merkkien syntymistä, parantaa kollageenin tuotantoa ja palauttaa ihon luonnollisen suojan. Se myös lievittää tulehtuneisuutta, kuivumista ja allergioita.

Yövoide sisältää leväperäisiä, tehokkaasti kosteuttavia ja ikääntymistä ehkäiseviä antioksidantteja astaksantiinia ja furcellaraania. Kasviperäinen retinoli parantaa ihon rakennetta.

3
Silmä

Kevyt, silkinpehmeä silmänympärysvoide, joka sisältää tehokkaita antioksidantteja ja kasviperäisiä öljyjä, ravitsee silmänympärysihoa hellävaraisesti. Voide estää ja lievittää ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä, häivyttää tummia silmänalusia ja palauttaa ihon luonnollisen hehkun ja suojan.

Silmänympärysvoide sisältää leväperäisiä, tehokkaasti kosteuttavia ja ikääntymistä estäviä aineita astaksantiinia ja furcellaraania. Tummat silmänympärykset ja pigmenttimuutokset häivyttyvät koji-hapolla ja alfa-arbutiinilla.

Lahjapakkaus

690g, 210×170×75cm

89.00

Lahjapakkaus

690g, 210×170×75cm

89.00
-
+

Jaa sivusto