Lisätty ostoskoriin

LUONNON JA TIETEEN VOIMA

Mitä, jos ihonhoitosi perustuisikin omien ihosolujesi luonnolliseen älykkyyteen?

Kehollamme on hieno, luonnollinen kyky parantaa itsensä ja se onkin yksi kehomme tärkeimmistä toiminnoista. Mutta joskus sen tasapaino horjuu. Luonnon parantava voima on paljon muutakin, kuin kansanviisauksia ja uskomuksia – Berrichi yhdistää puhtaan luonnon ainesosat sekä ihosi oman, luontaisen kyvyn taistella ikääntymistä vastaan.

Auta ihoasi hoitamaan itse itseään
Palauta ihosi luonnollinen tasapaino
Hidasta ikääntymisprosessia
LUONNOLLINEN IHONHOITO

Berrichi tukee ihosi omaa älykkyyttä

1
Tarve

Idea Berrichin luonnollisten ihonhoitotuotteiden takana syntyi Berit Joosepin etsiessä ratkaisuja oman ihonsa ongelmiin. Kuiva, allerginen iho ja tulehdustilat pakottivat hänet etsimään vaihtoehtoja perinteisille kosmetiikkatuotteille, jotka eivät toimineet.

2
Ratkaisu

Berit alkoi etsiä apua puhtaasta luonnosta ja kehitti sekä valmisti ensimmäiset voiteet omassa kotikeittiössään. Inspiraatio luonnonkosmetiikkaan ja luonnon voiman valjastamiseen syntyi kasviperäisistä lääkekirjoista ja isoäidin vanhoista viisauksista. Matkustettuaan Balille Berit alkoi tutustua enemmän myös levien maailmaan.

3
Toteutus

Beritin intohimo luonnolliseen ihonhoitoon ja leviin toi hänet lopulta yhteen alan tutkijoiden kanssa – levien ja superöljyjen voima yhdistettiin ja Berrichi sai muotonsa voiteena kahden vuoden tutkimus- ja kehitystyön jälkeen. Kaikki ainesosat on tutkittu ja testattu, sekä niiden toimivuus tieteellisesti todistettu.

4
Lopputulos

Voiteiden, levien ja superöljyjen tärkeimmät ainesosat muodostavat täydellisen yhdistelmän vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja. Berrichi-tuotteet ovat ainutlaatuisia ja äärimmäisen tehokkaita. Ne herättävät kehon luonnollisen kyvyn uudistua ja parantua, sekä ravitsevat, palauttavat ja syväkosteuttavat. Tämä tekee ihosta elinvoimaisen, joustavan ja tasaisen, sekä palauttaa ihon luonnollisen suojan.

Berrichi oli syntynyt ja valmis herättämään sinun ihosi luonnollisen voiman!

Nimi

Berrichin nimi muodostui Beritsin lempinimestä “berri” ja sanasta “chi”. Chi tarkoittaa elinvoimaa ja sielua – Berrichi herättää ihosi luonnollisen kyvyn uusiutua, eli aktivoi ihosi oman chi: n!