Astaksantiini

Mikrolevästä Haematococcus pluvialis tuotettu luonnon antioksidantti astaksantiini on kuin luonnollinen doping ihollesi – 500 kertaa voimakkaampi kuin vitamiini E ja 800 kertaa tehokkaampi kuin ihosolujen ravintona pidettävä CoQ10. Astaksantiini - tehokkain luonnosta peräisin oleva ikääntymisen merkkejä vastaan taisteleva antioksidantti – on tunnettu sen ominaisuudesta päästä läpi ihosolujen kalvosta ja vaikuttaa ihon syvimmissä kerroksissa. Edistää ihon kollageenituotantoa, joka tasoittaa ihon sävyä, tekstuuria ja lisää kimmoisuutta. Palauttaa ihon kosteustasapainon ja vähentää ikääntymisen vaikutuksia ja ryppyjä. Suojaa UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta.

Fursellaraani

Furcellaria lumbricalis on Itämeren punalevästä tuotettu vahva antioksidantti. Se suojaa ihoa vapailta radikaaleilta, UV-säteilyltä ja ulkoisilta stressitekijöiltä. Vähentää tulehduksia ja ihon kuivuutta, tukee ihon luonnollista suojamekanismia. Fursellaraani tekee ihosta pehmeämmän vaikuttamalla ihosoluissa ja edistää ihon aineenvaihduntaa. Kahden vuoden tutkimusprosessin aikana Berrichi pystyi todistamaan, että fursellaraanilla on tehokkaat ikääntymisen vastaiset ja syväkosteuttavat ominaisuudet.

Retinoli A-vitamiini

Retinoli on tehokas rasvaliukoinen vitamiini, joka tunkeutuu ihosoluihin ja ihon syvempiin kerroksiin. Uudet ihosolut ovat heikkoja ja siitä syystä Retinolia käytetään pienin määrin ja yleensä ainoastaan yövoiteissa. Retinoli auttaa uudistamaan ihoa parantamalla ihon mikroverenkiertoa ja uusien ihosolujen muodostumista. Iho tuntuu pehmeämmältä ja kimmoisamalta, ihon sävy on tasaisempi ja kosteustasapaino saavutettu. Retinoli vähentää ikääntymisen merkkejä ja uusien ryppyjen syntymistä sekä ihon arpikudos vähenee.

Cacay öljy

Amazonin sademetsien heimot käyttivät Cacay öljyä haavojen ja palovammojen hoidossa. Cacay on tullut tunnetuksi super öljyksi ja on jo monien kauneus bloggareiden suosikkilistalla. Öljyllä on tehokkaat anti-aging ja kosteuttavat ominaisuudet, taistelee aknea vasten ja estää ihokarvojen sisään kasvua. A-vitamiini maksimoi kollageenituotantoa ja ihosolujen uudistumista, E-vitamiini pehmentää ihokudosta ja edistää arpikudoksen häviämistä, F-vitamiini tekee ihosta nuorekkaan ja tukee luonnollista suojamekanismia. Öljy kosteuttaa ja ravitsee kuivaa ihoa, tasapainottaa rasvoittuvaa ihoa, rauhoittaa tulehtunutta ihoa ja silottaa arpikudosta.

Kukui pähkinä öljy

Kukui pähkinä, Havaijin luonnollisten kauneushoitojen lippulaiva. Suojaa ihoa auringolta, tuulelta ja valtameren suolaiselta vedeltä. Vitamiinit A, E ja F tarjoavat ravintoa ja elinvoimaa, alfalinoleenihappo ja linoleenihappo kosteuttavat ja nuorentavat ihoa perusteellisesti. Kukui pähkinä öljyä käytetään tehokkaasti iho-ongelmien, kuten akne, arvet, lievät tulehdukset, psoriaasi ja ekseema. Öljyä käytetään myös silmänympärysvoiteissa sekä hiusten että kehon hoitotuotteissa. Öljy parantaa ihon tekstuuria, lisää kimmoisuutta ja kosteuttaa. Tulos: terve, kirkas ja silkkinen iho.

Avokado öljy

Avokado öljy on yksi terveellisimmistä öljyistä maailmassa eikä ainoastaan käytettynä ruoanlaittoon. Öljy nousee esiin sen ylellisillä syväkosteuttavilla ominaisuuksillaan. Avokado öljy on täynnä olennaisia rasvahappoja kuten Omega-3, bioaktiivisia vitamiineja (A, D ja E), lesitiiniä ja kasvisteroleja. Avokado tukee ihon kimmoisuutta ja pehmeyttä, parantaa kollageenin tuotantoa ja ihon tekstuuria. Öljy suojaa ihoa erilaisissa sääolosuhteissa: vähentää punaisuutta, kuivuutta ja lievittää kutinaa. Avokado öljy estää psoriaasia ja ekseemaa. Iho on hyvin kosteutettu, ihon sävy hyvinvoiva ja hehkuva, ikääntymisen merkit ovat vähentyneet ja iho on sileämpi.

Aprikoosinsiemenöljy

Sanotaan, että aprikoosinsiemenöljy on kuin kultainen kosketus iholla. Se luonnonmukaisesti tuotettu öljy on ikään kuin ihon herättäjä auttaen ihosoluja uudistumaan ja tukemalla ihon palautumisprosessia. Aprikoosinsiemenöljy sisältää A-vitamiinia, joka auttaa tuotetta imeytymään syvälle ihoon samalla kostuttaen ja antaen ravintoa ihon syvimpiin kerroksiin. Kohteena kuiva iho. Öljy täydentää ja kosteuttaa ihoa, muuttaa ihon näkyvästi sileämmäksi. Erityisesti silmänypärysihon, huulet, posket ja kaulan. Sopii mainiosti herkälle iholle, koska suojaa kuivuudelta, taistelee ekseemaa ja muuta ihonärsytystä vastaan.

Jojobaöljy

Etelä-Amerikan alkuperäiskansat löysivät jojoban toimivan haavojen hoidossa ja turvotuksen alentajana. Jojoba on antibakteerinen ja täydellinen kosteuttaja. Öljyssä on runsaasti A, B ja E-vitamiinia, jotka auttavat rauhoittamaan herkkää ihoa ja lievittämään iho-ongelmia kuten akne, psoriaasi ja ekseemaa. Jojoba on tehokas ihon tasapainottaja: ravitsee ja kosteuttaa kuivaa ihoa ja säätää rasvoittuvan ihon talineritystä. Rasvahapot pääsevät syvälle ihon kerroksiin ja antavat signaalin ihon riittävästä kosteudesta, joka taas aiheuttaa ihon liiallisen talinerityksen loppumisen. Vastoin yleisen uskomuksen useat öljyt tasapainottavat rasvoittuvaa ihoa ja estävät ihohuokosten tukkiutumisen.

Aaloe Vera

Aaloe Veraa tunnetaan vaurioitunut ihon ensiapu kasvina Egyptissä ja Intiassa. Se on sekä nopea ja tehokas ihosolujen parantaja, että luonnon antisepti haavoille, ihottumille ja tulehduksille. Nykyaikainen dermatologia todistaa, että Aaloe Veralla on ihoa rauhoittava vaikutus ja siksi sitä käytetään auringonpolttaman ihon hoidossa ja muiden iho-ärsytysten, kuten parranajon jälkeen. Ihonhoitotuotteissa Aaloe Veraa käytetään edistämään ihon kollageenituotantoa ja estämään ryppyjen muodostumista ja suojaamaan ikääntymisen vaikutuksilta. Aaloe Vera suojaa ja kosteuttaa ihoa syvältä tekemättä ihosta rasvaisen.

Glyseriini

Glyseriini on luonnosta peräisin oleva aines, joka sisältää luonnollisia rasvoja kasviöljyä. Glyseriini sopii kosteuttavan ominaisuutensa takia kuivalle, herkälle ja helposti ärsyyntyvälle iholle. Glyseriiniä käytetään lääketieteessä tulehduksien, haavojen, ihottumien hoidossa ja pehmentämään ihoa. Se parantaa voiteen imeytyvyyttä ja tekee voiteesta helpommin levitettävän.

Olivem 1000

Olivem 1000 tuotetaan oliiviöljystä. Se auttaa takaamaan tarvittavan pH-tason BERRICHI tuotteissa ja kosteuttamaan ihoa syvältä. Olivem on luonnollinen emulgointiaine ja sakeutusaine joka auttaa sitomaan kaikki ainesosat yhteen jokaisessa BERRICHI tuotteessa.

Setostearyylialkoholi

Setostearyylialkoholi on BERRICHI tuotteissa käytettävä luonnollinen stabilointi- ja emulgointiaine. Sen tehtävänä on yhdistää vesi rasvojen ja happojen kanssa. Se sisältää luonnollisia rasvahappoja kookoksesta ja omenoista. Yhdistävän ominaisuuden lisäksi setostearyylialkoholilla on ihoa pehmentävä vaikutus.

Ecosafe

Kaikki voiteet pilaantuisivat ilman säilöntäaineita heti valmistamisen jälkeen. Ecosafe on monitahoinen säilöntäaine, jota käytetään luonnonkosmetiikassa. Se on vastaa ECOCERTin vaatimuksia luonnonkosmetiikalle ja luonnonmukaiselle kosmetiikalle. Se tarkoittaa, että Ecosafe on mahdollisimman luonnonläheinen ja sen tuotantoprosessi on läpinäkyvää, tarkistettu ja sertifioitu. Ecosafe muodostaa BERRICHI tuotteesta 1% ja se sisältää: Bentsyylialkoholi / Benzyl Alcohol (0.81%), Dehydroetikkahappo / Dehydroacetic Acid (0.09%), Sorbiinihappo / Sorbic Acid (0.04%), Bentsoehappo / Benzoic Acid (0.06%).

VESI

Vesi on yksi tärkeimmistä ihmiskehon ainesosista, iho mukaan lukien. Vedellä on tärkeä rooli ihmisen ruumiillisissa toiminnoissa ja vedellä on oleellinen osuus kehon terveellisessä toimimisessa. Iho on elimistömme suurin elin ja siitä 70% muodostaa vesi. Vesi auttaa ihon pysymään kimmoisana, hehkuvana, nuorekkaana ja terveenä. Se on yhtä tärkeä osa myös BERRICHI tuotteissa: vesi sitoo tuotteen ainesosat yhteen ja auttaa tuotteen imeytymisessä ihoon. Suosittelemme juomaan vähintään yhden litran vettä päivässä, jotta ihosi pysyisi tasapainossa.